O nas

Poslanstvo in vrednote

Oben-Auf - Strokovnjak za strehe

 

Oben-Auf, d.o.o. je član skupine  Spitzer Holding,  vodilnega krovskega  podjetja  na avstrijskem trgu z dolgoletno krovsko tradicijo.

 

Z močno podporo lastnika in z visoko usposobljenimi zaposlenimi smo se v nekaj letih uspeli pozicionirati kot strokovnjak za strehe, ki potrebe krovcev, tesarjev, kleparjev, arhitektov in zasebnih investitorjev celovito obravnava.

 

S poslovnima enotama v Ljubljani in Mariboru ter s servisnima točkama  v Novem mestu in Kranju  smo prisotni skoraj na vseh koncih Slovenije, svoje poslanstvo pa uresničujemo s temeljnimi vrednotami: strokovnost, proaktivnost, zaupanje, inovativnost in trdo delo.

 

Da bi zagotavljali čim boljše rešitve in izdelke, se nenehno povezujemo s Premium partnerji (vrhunskimi blagovnimi znamkami kritin Bauder, Creaton, Gerard, Prefa, Eternit, Tondach, Bramac, strešnih oken Roto in Velux, izolacij Bauder PIR in Knauf Insulation, lesa in lesnih izdelkov Hasslacher, Gutex in Egger, strešnih dodatkov Uni in Riwega, prezračevanih fasad Prefa, Rheinzink in Equitone – seznam redno širimo).

 

Poleg stalnih zalog izdelkov in rešitev pa za svoje kupce snujemo vedno nove storitve, s katerimi smo zmeraj v koraku s konkurenco.

 

Izobraževanja, predstavitve, ekskurzije in športna druženja organiziramo, da se lahko naši kupci med seboj povezujejo in se seznanjajo z novostmi na trgu in so tako vedno v koraku s časom.

 

Posel pa jim skušamo dodatno olajšati z našimi servisnimi storitvami: dostavljanje manjših količin naročenega materiala neposredno v njihova skladišča (Halo Streha), z možnostjo prevzema blaga izven delovnega časa (Strehomat), z zalogo in s servisom na dolenjskem koncu (Servisna točka).

OBEN-AUF d.o.o.
Šlandrova ulica 4c
1231 Ljubljana-Črnuče
T: 01/561 32 39
G: 031/891 321
E: ...

 

Povpraševanje