O nas

Močno zaledje

Oben-Auf d.o.o. je hčerinsko podjetje družinskega podjetja Spitzer GmbH iz Avstrije, katero je s svojo dolgoletno krovsko tradicijo vodilno na avstrijskem trgu.

Podjetje Oben-Auf ima močno podporo lastnika, predvsem na področju logistike, prodajnih poti in izbire strešnih kritin.

Vrhunske blagovne znamke

Naše podjetje na slovenskem trgu zastopa in uvaža produkte nemškega podjetja Bauder (ravne strehe: bitumen, PVC, zelene strehe), opečno kritino Creaton , zastopamo nemško podjetje  Eternit (strešne in fasadne plošče).

Smo največji partner proizvajalca kovinskih kritin PREFA, Gerard in Marcegaglia. Imamo ekskluzivno zastopstvo za nemška strešna okna Roto. Prav tako smo zastopniki lesno izolacijskih plošč Gutex.

Naši pomembni partnerji so tudi Tondach, Bramac, Esal, Velux, UNI strešni dodatki, Italpannelli in ostali. Z omenjenimi proizvajalci in njihovimi produkti pokrivamo celotni spekter strešnih kritin in strešnih dodatkov.


Specializirana trgovina

Glede na to, da smo specializirana trgovina za strešne kritine, se na področju prodaje streh lahko prilagajamo željam naših kupcev in jim svetujemo.

Specializiran program je prednost pred ostalimi ponudniki gradbenega materiala.

Sodelujemo z obrtniki

Sodelujemo z obrtniki, gradbeno operativo in arhitekturnimi biroji. Stranke lahko zato povežemo z izvajalci ali pa sami opravimo prvi ogled objekta in na osnovi le tega izdelamo ponudbo oz. stranki svetujemo pri izbiri strešne kritine.


Strokovnjaki za strehe

Dober nasvet, dobra praksa, tehnične informacije in karakteristike določene kritine pridejo še kako prav pri izbiri produkta.


Pomembno je, da ima prodajalec čim več znanja in izkušenj na področju streh in strešnih kritin, kot tudi, da prodajalec zaupa v produkt, ki ga prodaja.

Zato imamo v našem podjetju skrbno izbran prodajni asortiment, v katerega verjamemo.

OBEN-AUF d.o.o.
Šlandrova ulica 4c
1231 Ljubljana-Črnuče
T: 01/561 32 39
G: 031/891 321
E: ...

Povpraševanje