Oddajte povpraševanje

Dobrodošli na strani za oddajo povpraševanja za strehe. Da bi vam olajšali pod od ideje do izvedbe, smo za vas na enem mestu zbrali izvajalce z vseh koncev Slovenije, ki jim zaradi dolgoletnega dobrega sodelovanja zaupamo.

Z njihovo pomočjo boste dobili ugodno ponudbo za vaš projekt. Če oddajate povpraševanje prek partnerskega izvajalca, bo izvajalec dobil material za vas pod ugodnejšimi pogoji, kot bi ga vi, če bi povpraševanje oddajali sami - v tem primeru bi vam morali zaračunati tudi storitev priprave ponudbe, ki znaša 1% vrednosti ponudbe.

Med našimi izvajalci lahko izbirate glede na regijo, v kateri nameravate izvesti dela, področje, ki ga izvajalci pokrivajo, ali blagovno znamko izdelkov in rešitev po kateri povprašujete. Če imate svojega izvajalca, pa nam v obrazcu za sporočilo posredujte njegove podatke (ime, telefon ali elektronski naslov), da bomo lahko z njim vzpostavili stik in ga morda vključili med naše partnerske izvajalce.

Ko boste izpolnjen obrazec poslali, bo povpraševanje prejel izvajalec, ki ste ga izbrali in vam v najkrajšem možnem času posredovali ponudbo.

Dobro je vedeti!

Oddajte povpraševanja izbranim izvajalcem in prihranite 12,5 % (nižji DDV). Če želite povpraševanje oddati v svojem imenu, direkno na Obenauf, do tega prihranka niste upravičeni (plačali boste 22 % DDV), obenem pa vam bomo morali zaračunati storitev priprave ponudbe v višini 1 % vrednosti ponudbe.

Izberite izvajalca

Znamka
Kliknite za nalaganje zemljevida

Gradite ali obnavljate?

Izbirate primerne izdelke in rešitve?

Poiščite izvajalca, ki mu boste lahko zaupali.