10 razlogov za izbiro strešnikov Creaton

 10 razlogov za izbiro strešnikov Creaton
 1. Izvrstna kakovost
  Vsak CREATON-ov glineni strešnik potrjuje našo filozofijo kakovosti z optimalno natančnostjo mer in navdušujoče fino, gladko površino. Zaupajte »garanciji CREATON«, ki vsakemu investitorju zagotavlja obstojnost in trajno lepoto njegove strehe.

 2. Obsežen program
  S skoraj 1000 različnimi bobrovci in ponvastimi strešniki CREATON revolucionarno razširja krovcem, arhitektom in investitorjem različne možnosti oblikovanja streh. Obilica barv in oblik nudi skorajda neomejene možnosti.

 3. Nove ideje
  CREATON se vedno znova dokazuje kot začetnik trendov za celotno panogo: Izdelki z edinstveno lepim izgledom, obliko in barvo ter ekonomično tehniko polaganja. Svetovno edinstveni izdelki dokazujejo inovativnost strešne znamke kreativne vrste.

 4. Visoka ekonomičnost
  CREATON-ovo razmerje med ceno in učinkom se z gotovostjo splača: s kakovostjo za generacije. S prednostmi izdelkov, ki utemeljujejo zahtevo »ekskluzivna perfekcija za streho«.

 5. Edinstvena barvna paleta
  CREATON je vrnil barvo na strehe. Tako ne poveličujemo le »naravno rdeče« kot ene najlepših barv pod nebom. Ravno naše visokokvalitetne barve engob in predvsem edinstvena barvna paleta naših glazur potrjujejo naš sloves kot »blagovna znamka kreativnih streh«.

 6. Navdušujoče lep dizajn
  Naše stranke naj bi bile ponosne na njihovo CREATON-ovo streho. Po obliki in barvi so naši opečni strešniki majhne »umetnine«. Primerljivo s kvalitetnim nivojem fine keramike, kot so npr. ploščice in kvaliteten porcelan.

 7. Najboljši materiali:
  CREATON uporablja le izvrstne surovine gline. Surovine, ki prihajajo iz najboljših predelov gline v Nemčiji in s tem zagotavljajo žlahtnost površine po principu »CREATON-ove zapovedi čistosti«.

 8. Izredno prijazni polaganju:
  Z velikimi področji pomičnosti je bila pri naših strešnikih velikega formata fleksibilnost revolucionarno povečana . Veliki formati pri naših ponvastih strešnikih omogočajo bistveno hitrejše polaganje.

 9. Varnost s proizvodno visoke tehnologije
  Tehnologija hydrocasing, horizontalne kasete in nadaljnje razvijanje novih tehnologij omogočajo, ki zagotavljajo žganje popolnoma brez dotika, so predpogoji za visoko preciznost proizvodnje in za nove, revolucionarne novosti, predvsem pri velikih ponvastih strešnikih. Certificiran menedžment od dizajna do prodaje po DIN ISO 9001/EN 29 000 v vseh tovarnah.

 10. Vzorna prijaznost do okolja:
  Pri našemu vodilnemu motu »naravno vodilno« ima varovanje okolja visoko prioriteto pri vseh odločitvah podjetja. Naš koncept varovanja okolja s preprečevanjem odpadkov velja kot vzor zmanjševanja obremenitev na okolje.
Nazaj na seznam novic