Strokovnjaki za vas

Strokovnjaki za vas

Strokovnjak za strehe

Oben-Auf, d.o.o. se je v dvajsetih letih na slovenskem trgu uveljavil kot strokovnjak za strehe, ki potrebe krovcev, tesarjev, kleparjev, arhitektov in zasebnih investitorjev celovito obravnava.

S poslovnima enotama v Ljubljani in Mariboru ter s servisnima točkama v Novem mestu in Kranju smo prisotni skoraj na vseh koncih Slovenije — svojim partnerjem zagotavljamo rešitve, ki jih imamo skoraj vedno na zalogi, organiziramo izobraževanja, predstavitve in ekskurzije ter snujemo vedno nove storitve, s katerimi smo tako mi kot naši partnerji zmeraj korak pred konkurenco.

Svojim partnerjem zagotavljamo rešitve, organiziramo izobraževanja, predstavitve in ekskurzije ter snujemo vedno nove storitve.

Poslovna enota Ljubljana

na Šlandrovi 4c v Črnučah je tudi sedež podjetja ObenAuf z 12 zaposlenimi v prodaji, administraciji in skladišču, ki razen lepljenega lesa na 4500 m2 površin ponuja praktično celoten prodajni portfelj in je hkrati tudi centralno skladišče za strešne panele.

Poslovna enota Maribor

se na Tržaški 21a razprostira na 5000 m2 površine in razen strešnih panelov skladišči praktično celoten prodajni portfelj ter predstavlja centralno skladišče za les in lesno gradnjo. Ima 10 zaposlenih v prodaji, administraciji in skladišču ter računovodstvo s tremi zaposlenimi.

Servisna točka Novo Mesto

se s 1800 m2 in s štirimi zaposlenimi nahaja na Šmarješki cesti 65 in je zrastla iz potrebe, da se strokovnjak za strehe približa svojim dolenjskim partnerjem, ki jim stoji ob strani z opečnimi in kovinskimi kritinami, strešnimi dodatki, strešnimi okni ter lesnim programom in izolacijami.

Servisna točka Kranj

z 2000 m2 skladiščnih površin na Ulici Mirka Vadnova 9 predstavlja centralno skladišče za lesne izolacijske plošče in lepljen les, za vse potrebe naših partnerjev, ki poslujejo v gorenjski regiji, pa v prodajni pisarni in skladišču skrbijo štirje zaposleni.

Naše storitve

Ponudbo izdelkov in rešitev smo s posluhom za potrebe naših partnerjev zaokrožili še s kakovostnim naborom storitev, s katerimi vam skušamo olajšati delo.

Strehomat

Strehomat

V Ljubljani, Mariboru in  Novem mestu stojijo Strehomati — kontejnerji, iz katerih lahko prevzemate materiale...
Servisne točke

Servisne točke

V želji, da bi vam ponudili popolno podporo, smo se odločili oblikovati Servisno točko Oben-Auf.
Halo streha

Halo streha

Včasih je ob hitrem prevzemu posla potrebno do materiala priti praktično iz danes na jutri.
Barvanje streh

Barvanje streh

Čiščenje in barvanje strehe je bistveno cenejši in hitrejši poseg na strehi, ki bo zamenjavo...
Profiliranje

Profiliranje

Kot zastopniki blagovne znamke PREFA, svojim premium partnerjem nudimo profiliranje Prefa pločevine tudi na...