Naše storitve

Naše storitve

Preverite naš nabor storitev in si olajšajte delo.

Preko portala lahko hitro in preprosto preverite zalogo želenega materiala in tega tudi naročite, hkrati pa so na enem mestu zbrani vsi vaši dokumenti, pogodbe, pravni akti in izjave o skladnosti, kar vam zelo olajša delo in prihrani precej časa.

Portal OA@

Storitev Halo streha vam omogoča, da do naročenega materiala pridete v najkrajšem možnem času in tako ohranite konkurenčnost svojih storitev. V okviru te storitve vam naročeno blago v vaše skladišče dostavimo v največ 48 urah.

Halo streha

Strehomati so kontejnerji, iz katerih lahko naročeni material s posebno kodo prevzamete 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Naši strehomati vas čakajo v Ljubljani, Mariboru in Novem mestu.

Strehomat

Kot zastopniki premium blagovnih znamk Duofalz TX in Alustar TX svojim partnerjem nudimo profiliranje pločevine tudi na gradbišču oziroma terenu. Tako vam v vsaki situaciji hitro zagotovimo profil, ki ga potrebujete.

Profiliranje

Zamenjavo kritine lahko za nekaj časa prestavite zahvaljujoč naši storitvi čiščenja in barvanja streh, s pomočjo katere bo vaša streha videti kot nova.

Barvanje streh

Na Servisnih točkah v Kranju in Novem mestu vam nudimo izdelke naših partnerjev Creaton, Tondach, Bauder, Gerard, Figo, Hasslacher, Egger, Gutex, Roto, Velux, s čimer se trudimo v največji meri pokriti vaše potrebe.

Servisne točke

Servisne storitve Oben-Auf

 

STREHOMAT:

Ker se včasih kljub brezhibni organizaciji zgodi, da človek težko ujame dogovorjeni termin, smo dolenjskim, štajerskim in ljubljanskim kupcem omogočil elegantno rešitev za dvig naročenega blaga tudi izven delovnega časa.

V Ljubljani, Mariboru in  Novem mestu stojijo Strehomati — kontejnerji, iz katerih lahko prevzemate materiale s posebno kodo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Tako ne boste pod pritiskom, ker bi nas morali ujeti še pred zaprtjem ali ker bi na vas morali čakati naši zaposleni izven delovnega časa. 

HALO STREHA:

Kot obrtniki in mojstri morate imeti določene izdelke vedno na zalogi, če želite zagotavljati visok nivo svojih storitev.
Vendar pa to na žalost ni vedno mogoče, saj lahko stroški hitro postanejo astronomski. Zato smo oblikovali novo rešitev: Storitev Halo streha.

Naročite material in v roku 48 ur ga dostavimo v vaše skladišče!

PROFILIRANJE:

Kot zastopniki premium blagovnih znamk Duofalz TX in Alustar TX svojim partnerjem nudimo profiliranje pločevine tudi na gradbišču oziroma terenu. Tako vam v vsaki situaciji hitro zagotovimo profil, ki ga potrebujete.