Do konca oktobra posebna “Pin Kampanja” kralja med strehami

Do konca oktobra posebna “Pin Kampanja” kralja med strehami

 

Gerard je za svoje (in naše) krovce pripravil zanimivo nagradno igro za končne kupce, ki bodo prenavljali streho na svojem stanovanjskem, poslovnem ali gospodarskem objektu, pri čemer lahko pridejo do 50-odstotne povrnjene kupnine za jekleno kritino Gerard.

 

Strešna kritina Gerard ni le vrhunska kritina z odličnim razmerjem med visoko kakovostjo in cenovno dosegljivostjo, ampak ima še kup drugih prednosti. Odporna je na ekstremne vremenske razmere, kot so močan veter, toča in sneg, kljubuje lahko potresu in je odporna na požar.

 

Strešna kritina Gerard je lahka in je primerna tudi za starejša in šibkejša ostrešja, položite pa jo lahko tudi čez obstoječo staro kritino. In nanjo nudijo 50-letno jamstvo na zaščito pred vremenskimi vplivi.

 

Ko svojim kupcem svetujete, kakšno streho izbrati, imate vse to že v mislih, zdaj pa jih lahko napotite na https://www.gerardroofs.si/zadenite-50-popust-za-stresno-kritino, kjer bodo na zemljevidu Slovenije označili kraj, kjer nameravajo pokriti svojo nepremičnino, izpolnili obrazec, preverili pogoje in pravila in že se bodo lahko potegovali za nagrado: 50-odstotni popust na streho, če bodo izžrebani.

 

Prvo žrebanje bo potekalo že 10. avgusta za vse, ki bodo sodelovali do konca julija, tisti, ki bodo sodelovali od avgusta do konca oktobra, pa bodo prišli v žreb 10. novembra.

 

Seveda pa pri Gerardu ne mislijo samo na vaše kupce, ampak tudi na vas. Na https://www.gerardroofs.si/sl/ bodo zagnali podstran GERARD TOP KROVCI, kjer se lahko prijavite v bazo Gerard Top Krovcev, tam pa se boste lahko povezali s potencialnimi novimi kupci in prejemali ocene svojega dela s strani kupcev, pa tudi s strani strokovne ekipe Gerard Team.

 

Ker bo kampanja deležna precejšnje promocije na vseh spletnih kanalih Premium blagovne znamke Gerard in, jasno, vašega strokovnjaka za strehe, boste s svojim delom spromovirani tudi vi. Preverite.

 

Vaš strokovnjak za strehe,

Oben-Auf

Nazaj na seznam novic