Egger Truck — dostava novega Premium dogodka

Egger Truck — dostava novega Premium dogodka

17. novembra je strokovnjak za strehe gostil podjetje Egger (Premium Partner za lesne izdelke), ki je pred ljubljansko poslovno enoto Oben-Auf predstavljal prednosti lesne gradnje.

V lepo oblikovanem potujočem razstavnem prostoru na Eggerjevem tovornjaku nas je ob vstopu pričakalo prijetno ptičje petje, gozdne tapete in boksi z materiali, ki so osnova Eggerjevih izdelkov. Z lahkoto smo se potopili v idilični ambient.


Na stenah so bili razstavljeni izdelki “v akciji”, natanko kot morajo biti nameščeni na stenah ali na tleh. S pomočjo inovativne animirane interaktivne predstavitve pa smo si lahko ogledali učinke delovanja posameznih gradbenih elementov Egger.


Na zanimivem predavanju, ki ga je pripravil g. Slobodan Stojić iz podjetja Egger, smo se seznanili z vsemi prednostmi lesnih materialov za gradnjo (OSB in še posebej DHF paropropustne plošče — te so Eggerjev lasten izdelek — izkoriščajo vse dobre lastnosti lesa in jih s pomočjo obremenitvenih testov in fizikalnih izračunov še nadgrajujejo), načine njihove montaže in varnostne vidike. Nas so prepričali.


Predstavitve so se udeležili Premium krovci, zaposleni v podjetju Oben-Auf in predstavniki blagovnih znamk Gutex in Uni, prav tako naših Premium Partnerjev na področju lesne gradnje. Strokovnjak za strehe vas bo o novostih v zvezi z lesno gradnjo ter ponudbo izdelkov naših Premium Partnerjev sproti obveščal.

Egger predstavitev   Egger predstavitev   Egger predstavitev

Nazaj na seznam novic