In streho za en evro dobi …!

In streho za en evro dobi …!

Nagradna igra STREHA ZA EN EVRO?! se je iztekla. V sredo 6. maja 2015 smo ob 14. uri pred ljubljansko enoto na Šlandrovi 4c izžrebali srečneža, ki bo svojo streho lahko kupil za samo en evrski kovanec. To je gospod Matjaž Pavlin s Primorske.

Nagajivo vreme, ki se je spreminjalo iz minute v minuto, ni odpihnilo prijetnega vzdušja pred Oben-Aufovim prodajnim centrom. Ob golažu in hladni pijači sta se prisotnim pridružila tudi lastnik Paul Spitzer ter slovenski solastnik in direktor podjetja Gregor Grilc.

Točno ob dveh je, kot smo obljubili, potekalo žrebanje. Najprej smo dobro premešali listke s podatki sodelujočih, jih odložili v zbiralnik/hiško in jih nekajkrat temeljito pretresli. Tako so bili listki dobro premešani, vsi sodelujoči pa so imeli enake možnosti, da postanejo srečni dobitniki 180 m2 strešne kritine Gerard Diamant, 180 m2 toplotne izolacije BAUDER AZS 50 in 2 strešnih oken ROTO Q.

Pod budnim očesom članov komisije smo izžrebali Matjaža Pavlina iz Škofij, ki bo tako za svojo streho plačal samo en evro. Matjaža smo o njegovi novi pridobitvi že obvestili, vsem preostalim sodelujočim v nagradni igri Streha za en evro?! pa sporočamo - ne obupajte. Strokovnjak za strehe že pripravlja novo nagradno igro.

Spremljajte www.obenauf.si.

dogodek streha za en evro

Napeto vzdušje pred žrebanjem

 

žrebanje

Listki so se dobro premešali

     

dobitnik strehe za en evro

Srečni dobitnik strehe za en evro je znan

 

žreb

Simon Sodnik, Paul Spitzer in Gregor Grilc

Nazaj na seznam novic