Kako do popolne krovske rešitve z BAUDER PIR izolacijo?

Kako do popolne krovske rešitve z BAUDER PIR izolacijo?

Še tako brezhibna konstrukcija in popolni strešniki vas lahko privedejo zgolj z dežja pod kap, če ne izberete vrhunskega izolacijskega materiala. Ta je sicer navzven neviden, če ga ni, pa boste to zagotovo opazili.

 

Bauder je eden največjih proizvajalcev poliuretanske trde pene in izolacijskega materiala izjemne kakovosti. Polisocianuratna (PIR) trda pena ima med vsemi pogosto uporabljanimi toplotnimi izolacijskimi materiali najboljšo izolacijsko oceno.

 

Izberite visoko zmogljive toplotne izolacijske plošče Bauder PIR, ki vam omogočajo dodatno izolacijo in manj toplotnih mostov v predelih špirovcev in sten, ob izolacijski funkciji pa vam bodo odlično služile tudi kot nadomestni leseni opaž.

 

Izolacijske plošče Bauder PIR so na zgornji strani opremljene s posebno samolepilno paroprepustno folijo in pri debelini 8 cm tehtajo samo 2,2 kg/m2. Njihova toplotna prevodnost je l = 0,026 W/mK.

 

Bauder pa poleg izolacijskih materialov nudi tudi ravne strehe, vodoodporne sisteme, zelene strehe in številne druge strešne izdelke.

Akcija! Bauder PIR - 5 %

Posebej za vas smo pripravili akcijo Premium blagovne znamke Bauder PIR za popolne krovske rešitve: na nakup toplotne izolacije za strme strehe Bauder PIR AZS (50 mm) in Bauder PIR SDS (80 mm in 100 mm) vam nudimo 5 % AKCIJSKI POPUST!

 

Nazaj na nasvete