Krovci v šolskih klopeh

Krovci v šolskih klopeh

Krovci

Pomen praktičnih izkušenj

"Izobrazba je tisto, kar ostane, potem ko smo pozabili, kar smo se naučili v šoli," je nekoč dejal sloviti Albert Einstein.

Pa tudi, da so edini vir znanja izkušnje.

V Obenaufu se pomena praktičnih izkušenj še kako zavedamo, zato smo v začetku februarja naše krovce popeljali na izobraževalno ekskurzijo v Lenti, kjer ima svoj šolski center tovarna Creaton.

Program

Nekateri med nami so tovarno Creaton obiskali prvič, zato nas še bolj veseli, da smo jih ponovno posadili v šolske klopi in omogočili predstavitev novosti v prodajnem programu Creaton...

  • betonski strešniki
  • kritina Eternit
  • izolacija PIR

...pa tudi programa lojalnosti za krovce CreaWeb in CreaPONT iz prve roke.

Sledil je tudi praktični prikaz nastanka gradbenega materiala, takorekoč od blata do končnega izdelka, ki ga vsi poznamo in uporabljamo pri vsakdanjem delu.

Tovrstna izobraževanja bogatijo naše znanje in nam omogočajo kakovostnejše delo, ljudem, ki bivajo pod našimi strehami, pa večje zadovoljstvo.

O prihodnjih izobraževanjih vas bomo sproti obveščali na spletni strani strokovnjaka za strehe, lahko pa se prijavitev med prejemnike naših elektronskih obvestil (izpolnite obrazec desno), če želite, da obvestila prihajajo v vaš elektronski poštni predal.

Vaš strokovnjak za strehe

Nazaj na seznam novic