Lepljen Les HASSLACHER

Hasslacher je proizvajalec, ki nudi široko paleto lesenih proizvodov. Njihovo tehnično znanje in izkušnje se kažejo v natančni proizvodnji in servisu, kar se odraža na objektih, zgrajenih iz lesa.

 

Lepljen les ima bistveno boljše lastnosti od masivnega lesa. Zaradi obdelave in izločitve šibkih delov je izredno stabilen in čvrst. 

 

 

“Les me uči natančnega dela in iskanja enostavnih rešitev.”

Hermann Kaufmann, arhitekt

Lepljen les in prednosti

Obstojnost

Ekologija & zdravje

 

Lepljen les v procesu obdelave rešijo šibkih točk, ki bi lahko ogrozile njegovo trdnost. Na ta račun preprečijo zvijanje lesa na daljši rok in nastajanje razpok.

 

Lepljen les je naravni izdelek oz. proizvod izredne biološke lastnosti za bivanje in na ta način zelo pozitivno deluje na klimo v bivalnih prostorih.

 

Funkcionalnost

Učinkovitost

 

Lepljen les je izredno hvaležen arhitekturni in oblikovalski element. Njegova trdnost pride do izraza v različnih zahtevnih konstrukcijah, njegov estetski videz pa vizualno močno popestri gradnjo, še posebej, ker se odlično sklada z drugimi gradbenimi materiali.

 

Toplotna izolativnost smrekovega lesa debeline 6,5 cm je enaka opeki debeline 40 cm. Leseni konstrukcijski elementi imajo veliko nosilnost ob relativno nizki lastni teži.

 

 Uporaben kot les za ostrešje 

 

Lepljen les kot vsestranska rešitev

Lepljen les je hvaležen gradbeni material. Noben material ni bolj trajnosten kot gradbeni les, pa tudi skorajda noben način gradnje ni bolj energetsko učinkovit, hitrejši ali bolj zanesljiv od gradnje z lesom.

 

Prispeva k estetskemu videzu in zagotavlja trdnost. Zavoljo obdelave ga odlikuje tudi prijetno gladka površina.  

 

 

Lepljen les HASSLACHER na primeru gradnje stadiona

 

Vaš kontakt za les in lesno gradnjo

...

031 495 213

...

Izdelki

Load more