Motena dobava izdelkov za lesno gradnjo? Pri strokovnjaku za strehe ne.

Motena dobava izdelkov za lesno gradnjo? Pri strokovnjaku za strehe ne.

 

Les je vedno bolj priljubljen material, ki že kar nekaj časa presega obrobno vlogo pri gradnji. Če je bil včasih skrit kot strešna konstrukcija pod streho ali pa je predstavljal zgolj oporo, znotraj katere se je vlil (in sušil) cement in obrobljal naša okna in vrata, se danes vedno več investitorjev odloča za les kot osnovni element zgodbe moderne nepremičnine. 

 

Izšel je nov 8-stranski katalog s predstavitvijo izdelkov in rešitev za les in lesno gradnjo naših Premium blagovnih znamk Egger, Gutex in Hasslacher ter dodatkov za strehe in lesno gradnjo Riwega.

 

Omenjeni katalog predstavlja enega od ukrepov strokovnjaka za strehe, da bi vam kot našemu zvestemu partnerju zagotovil nemoteno dobavo izdelkov lesnega programa kljub težavam na trgu. Še več, naročili smo jih že januarja in vam bodo na voljo v naših skladiščih PE Maribor in ST Kranj.

 

V letu 2021 pa pripravljamo tudi Servisno točko za skladiščenje lepljenega lesa z možnostjo CNC obdelave lesa v Cirkulanah.

 

Številni izdelki iz lepljenega in žaganega lesa ter dodatki so pri nas na stalni zalogi ali dobavljivi v zelo kratkem času, zato vas vabimo, da katalog prelistate tukaj in se obrnete na Boruta Černčeca, zastopnika za les in lesno gradnjo za Vzhodno Slovenijo (Štajerska, Prekmurje, Koroška, Savinjska regija) na telefon 031 495 213 ali mu pišite na borut.cerncec@obenauf.si, oziroma Francija Sajevica, zastopnika za les in lesno gradnjo za Zahodno Slovenijo (Ljubljana, Gorenjska, Dolenjska, Primorska) na 041 275 181 ali franci.sajevic@obenauf.si.

 

Dogovorjeno blago vam v roku 48 ur (s kombijem, tovornjakom znakladalno rampo ali tovornim vozilom z dvigalom) tudi dostavimo.

 

Za morebitne dodatne informacije se, prosimo, obrnite na svojega komercialista ali nam pišite na komerciala@obenauf.si. Redno spremljajte aktualne novice na naši spletni strani, priporočamo pa vam tudi, da se prijavite na eNovice.

 

 

Vaš strokovnjak za strehe,

Oben-Auf

Nazaj na seznam novic