Nova tiskana predstavitev strokovnjaka za strehe: izdelki in rešitve CREATON

Nova tiskana predstavitev strokovnjaka za strehe: izdelki in rešitve CREATON

Creaton je ime za naravno opečno strešno kritino vrhunske (nemške) kakovosti in klasične lepote z dolgo življenjsko dobo.

Strešniki Creaton na vašo streho prihajajo dobesedno iz zemlje — visokokakovostna glina se po izkopu dva tedna vlaži v skladišču, nakar glinene kepe zmeljejo v svilnato maso. Pridobljeno maso zgostijo, s čimer dosežejo izjemno primernost za oblikovanje, stiskanje in rezanje. Lepo oblikovane strešnike posušijo, nanje nanesejo engobo ali glazuro, toplotna obdelava v peči pa na koncu zagotovi njihovo trdnost. Nadzor kakovosti v vsaki proizvodni fazi pa je zagotovilo, da bo na strehi nameščen brezhiben strešnik.

 

Pred kratkim je izšel 8-stranski katalog s predstavitvijo visokokakovostnih izdelkov in rešitev Premium blagovne znamke CREATON: nabor strešnikov na stalni zalogi in tistih, ki so dobavljivi v najkrajšem možnem času, slemenskih priključnih zračnikov, odduhov, paroprepustne strešne folije nosilcev solarnega sistema in popolnega servisa — vse pod eno streho, vse pod eno znamko.

 

Vsi, ki kataloga niste prejeli po pošti, si ga lahko snamete TUKAJ (klik za prenos).

 

Za morebitne dodatne informacije se, prosimo, obrnite na svojega komercialista ali nam pišite na komerciala@obenauf.si.

 

 

Vaš strokovnjak za strehe,

Oben-Auf

Nazaj na seznam novic