Ekskurzija v tovarne strešne kritine Terran

To, da se v podjetju Oben-Auf vedno trudimo biti na tekočem z vsemi novostmi naših dobaviteljev, ni več nobena skrivnost. In vse te novosti radi delimo tudi s svojimi partnerji, zato zanje redno organiziramo različna izobraževanja in ekskurzije.

Tokrat smo svoje partnerje - krovce odpeljali na dvodnevno ekskurzijo na sosednjo Madžarsko. Naš cilj je bil ogled tovarn betonskih strešnikov premium kategorije Terran.

Prvi dan smo se ustavili v mestu Bóly, kjer smo si ogledali proizvodnjo novosti v Terranovi ponudbi, solarnega strešnika Generon. Elegantni in inovativni strešnik Generon z integriranimi sončnimi celicami je sicer na slovenskem trgu na voljo od leta 2022.

Poleg proizvodnje prej omenjenega strešnika smo si imeli možnost ogledati tudi, kako je strešnik v živo videti na strehi, seznanili pa smo se še z njegovimi lastnostmi in pravilnimi tehnikami montaže.

Drugi dan pa nas je pot vodila v Kunszentmikos, kjer v dveh tovarnah proizvajajo ostale modele strešne kritine Terran. Tudi tam smo si ogledali proizvodne linije ter si nabrali veliko tehničnih in ostalih uporabnih informacij, povezanih s proizvodnjo in montažo strešnikov Terran.