Lansirali smo novi poslovni portal OA@

Digitalizacija ni le trendovska fraza, ampak je znanilo napredka in s seboj prinaša številne konkurenčne prednosti. Zato smo se tudi v podjetju Oben-Auf odločili, da sledimo tem smernicam in ustvarimo produkt, ki bo našim partnerjem omogočil popoln pregled nad njihovim poslovanjem.

Rezultat naših prizadevanj je prvi spletni B2B portal OA@, ki smo ga slovesno lansirali 28. 11. 2023. V svet smo ga pospremili z dogodkom, ki ga je gostil ljubljanski Siti teater, v svojem izvirnem slogu pa ga je povezoval voditelj, komik in imitator Tilen Artač.

Želimo si, da bodo naši partnerji portal OA@ vzeli za svojega ter da bo ta postal njihov nepogrešljivi pomočnik, s katerim bo delo teklo lažje in hitreje.

Preko portala je namreč mogoče hitro in preprosto preveriti zalogo želenega materiala in tega tudi naročiti, hkrati pa imajo uporabniki na enem mestu zbrane vse svoje dokumente, pogodbe, pravne akte in izjave o skladnosti, kar jim zelo olajša delo in prihrani precej časa.

Zato vas povabimo, da se na spletni portal OA@ prijavite tudi sami. Za pomoč in tehnično podporo se obrnite na svojega komercialista ali pišite na oa@obenauf.si.

 

Hvala, ker z nami gradite prihodnost.