Premium ALU program: Alustar & Duofalz

Spoštovani partnerji!
 
Radi bi vam predstavili pomembno novost v naši ponudbi, in sicer premium ALU program z blagovnima znamkama ALUSTAR in DUOFALZ.
 
Za obema blagovnima znamkama stoji nemško podjetje GRÖMO, ki se ponaša z več kot 130-letnimi izkušnjami z obdelavo kovin.

Alustar – strokovnjak za odvodnjavanje streh

Osnovna surovina proizvodne linije ALUSTAR je aluminij. To blagovno znamko odlikujejo nekorozivnost, lahko oblikovanje in manj kot polovična teža pri enaki trdnosti z drugimi materiali. Zaradi premišljenih detajlov izdelkov, visoke točnosti prileganja in visoko funkcionalnega milimetrskega dela je montaža komponent GRÖMO ALUSTAR hitra, preprosta in varna.

V naši ponudbi so izdelki ALUSTAR v stalni zalogi in na voljo v štirih barvah, in sicer v temno rjavi (TDM), antracit, svetlo sivi in anodik rjavi.

 

Duofalz TX – ALU pločevina v kolutih

Pod blagovno znamko DUOFALZ pa najdemo žlebove in barvne trakove, izdelane iz prevlečenih trakov aluminijevih zlitin (coil-coating). Izdelki DUOFALZ se lahko pohvalijo s preprosto obdelavo, odpornostjo proti vremenskim vplivom, vsestransko uporabo, največjo prilagodljivostjo in majhno težo ter pestro ponudbo barv za zahtevne arhitekturne zasnove.

Izdelki GRÖMO ALUSTAR in DUOFALZ se odlično dopolnjujejo in se pri pravilni izvedbi prekritja strehe točno prilegajo, bodisi v primeru odvodnjavanja strehe z naklonom bodisi ravne strehe.


Če imate v zvezi z našim premium ALU programom kakšno vprašanje ali potrebujete več informacij, se obrnite na svojega komercialista ali nam pišite na komerciala@obenauf.si.


Vaš strokovnjak za strehe,
Oben-Auf