Odpiramo novo servisno točko na Dolenjskem

Odpiramo novo servisno točko na Dolenjskem

Potrebe krovcev bodo od zdaj naprej pod streho tudi na Dolenjskem. V Novem mestu odpiramo novo servisno točko, v kateri bodo popolne podpore deležni vsi krovci in tudi vsi tisti, ki potrebujejo novo ali obnavljajo staro streho.

Servisna točka se nahaja na Šmarješki cesti 65 v Novem mestu in tam “na kar 1800 m2 nudimo izdelke naših Premium Partnerjev Creaton, Tondach, Bauder, Hasslacher, Egger, Gutex, Velux, Roto, Uni, Gerard in Novatik, s čimer dejansko “pokrivamo” vse potrebe krovcev,” pravi Gregor Grilc, direktor podjetja Oben-Auf in dodaja: “Še več, izven rednega delovnega časa, kadar nas ni v pisarni, je naročeni material moč dvigovati kar iz Strehomata, kontejnerja, ki bo od 1. decembra letos na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Vsak dan bodo tako na voljo opečne kritine Creaton in Tondach, bitumenski trakovi, PVC in FPO folije, toplotna izolacije Bauder PIR blagovne znamke Bauder, les in lesni izdelki znamk Hasslacher, Egger in Gutex, strešna okna Velux in Roto, strešni dodatki UNI Bausysteme, Epro in Wuerth ter kovinski kritini Gerard in Novatik (od decembra naprej tudi izven delovnega časa).

Za več informacij nas pokličite na 041/734-249. 

Dobrodošli! 

Nazaj na seznam novic