S premium partnerji in dobavitelji v Kranjski Gori in Planici

S premium partnerji in dobavitelji v Kranjski Gori in Planici

Več kot 100  Premium partnerjev iz vrst krovcev in dobaviteljev (Gerard, Bauder, Roto), se je udeležilo druženja v Zgornjesavski dolini. V dvorani Planica, hotela Larix v Kranjski Gori smo partnerjem predstavili predlog letošnjega plana marketinga.

Pri tem nam je pomagala agencija IR IMAGE iz Kamnika, ki je s strokovnega vidika ponazorila vsebinski predlog sodelovanja krovcev, dobaviteljev in nosilca projekta, podjetja Oben-Auf.

Vse zbrane je najprej pozdravil predstavnik Gerarda, Matjaž Ojsteršek, ob koncu predstavitve agencije pa je besedo prevzel direktor Oben-Aufa, Gregor Grilc, ki je po vsebinskih pojasnilih vse skupaj povabil na preostanek celodnevnega druženja.

Po prigrizku smo odhiteli v Planico. Tam so se najpogumnejši po jeklenici Zipline spustili z vrha skakalnice, preostali so bodrili, vsi skupaj pa smo si s strokovnim vodenjem ogledali sodoben nordijski center, ki je nastal pred kratkim.

Kljub sončnemu vremenu je v Planici že pregovorno nekoliko bolj mraz, a smo k sreči poskrbeli za ''tekoče ogrevalne metode'' tudi znotraj telesa. Po povratku v hotel in večerji je napočil čas za atraktivno športno panogo na ledeni ploskvi Kranjske Gore.

V disciplini hokej z metlami brez drsalk se je pomerilo pet ekip s po petimi člani. Najbolj spretna je bila 2. ekipa-skupine, ki se je z ostalimi za konec lepega dne poveselila še v bližnji okrepčevalnici. S poznim odhodom v sobe nismo pretiravali, saj je bil naslednji dan že delaven za vse. Po zajtrku so tako krovci, kot ostali udeleženci vestno odhiteli novim projektom naproti.

Podjetje Oben-Auf se vsem zahvaljuje za prijetno druženje v Kranjski Gori, hkrati vam želimo nadvse uspešno poslovno leto!

Nazaj na seznam novic