Strešna okna Roto

Nemška kakovost strešnih oken.

bela strešna okna ROTO in podporni stebri

Strešna okna Roto vam ponujajo odlične rešitve za vaš dom. Od vrtljivih, zgoraj vpetih do panoramskih strešnih oken – med naborom ponudbe boste zagotovo našli pravo strešno okno za vsako situacijo. Vsa okna odlikuje nemška kakovost, ki se izraža v zanesljivosti, vzdržljivosti, odlični energetski učinkovitosti, preprosti montaži in enostavni uporabi.

 

4 razlogi za strešna okna Roto

Hitra in enostavna montaža
Strešna okna Roto so večinoma že sestavljena. Toplotna izolacija in parna zaščitna folija? Že vnaprej sestavljeno! Iz pakiranja kar na streho.

Energetska učinkovitost
Vsi modeli Roto oken se lahko pohvalijo z visoko energetsko učinkovitostjo, zaradi česar so primerni tako za energetsko usmerjene obnove stavb kot tudi za moderne gradnje. Ustvarite odlično mikroklimo v prostorih in zmanjšajte stroške ogrevanja in hlajenja. Namestitev zunanjega roloja bo še dodatno poskrbela za hladnejše prostore v vročih mesecih.

Nemška kakovost
Edinstvena nemška kakovost produktov zahvaljujoč najboljšim materialom in postopkom izdelave. Zagotovite si zanesljiva, vzdržljiva in varna strešna okna.

Funkcionalnost
Vsa strešna okna Roto se lahko pohvalijo z enostavno uporabo in rešitvami za vsak izziv. Strešna okna z električnim sistemom za odpiranje in zapiranje so najboljša rešitev za težko dostopna mesta, med tem ko so standardni modeli z različnimi načini vpetja enostavno priročni.