Strešno okno Velux INTEGRA

Strešno okno Velux INTEGRA

Strešno okno z električnim odpiranjem

Elektrificirano strešno okno INTEGRA z daljinskim uporavljanjem znamke Velux. Enostavno odpiranje in zapiranje oken omogoča motor na električni ali solarni pogon. Primerno za prostore z visoko vgrajenimi strešnimi okni, ki jih je težko doseči. S senzorjem za dež, ki samodejno zapre strešno okno takoj, ko začne deževati in na okno pade nekaj dežnih kapljic.

Okensko krilo in okvir vsebuje elemente iz ekspandiranega polistirena, ki deluje kot toplotni izolator. S tem izboljšate toplotni izkoristek, zrakotesnost in izolativnost strešnega okna.

Prezračevalna loputa na vrhnji strani okenskega okvirja omogoča zračenje prostora, hkrati pa z inovativnim dizajnom zagotavlja vodotesnost okna. Z vgrajenim filtrom za mrčes in delce, ki ga je možno menjati ali odstraniti in očistiti.

Za daljinsko odpiranje strešnih oken na električni motor je potrebno električno napeljavo speljati do zgornjega dela okna. Pri solarnem pogonu to ni potrebno, saj je solarna celica nameščena na zunanjo stran zgornje kape.

Čiščenje zunanjega stekla je enostavno, saj strešna okna INTEGRA omogočajo 180° obrat, pri tem pa jih zatič drži na mestu.