Varnostni sistemi za ravne in strme strehe

TENAS

točkovno varovalo iz inox vrvi

Sinuo

točkovno varovalo iz inox vrvi

 

Sistem Sinuo se uporablja na lesenih ostrešjih. Ob uporabi točkovnih varoval ni potrebno postavljati varovalnih odrov. Sistemi ostanejo montirani na strehi za morebitno naknadno uporabo (varovanje pri kasnejši menjavi poškodovanih strešnikov, čiščenju dimnika, popravilu in vzdrževanju solarnih napeljav, pregledu in čiščenju žlebov, varovanju pri montaži strešnih oken, ipd.). 

 

koda dolžina (mm) debelina (mm)

Sinuo

500  

 

točkovno varovalo iz inox ploščatega jekla

Ankro

točkovno varovalo iz inox ploščatega jekla

 

Sistem Ankro se uporablja na strmih strehah in sicer na lesenih ostrešjih in na betonskih strmih strehah. Ob uporabi točkovnih varoval ni potrebno postavljati varovalnih odrov. Sistemi ostanejo montirani na strehi za morebitno naknadno uporabo (varovanje pri kasnejši menjavi poškodovanih strešnikov, čiščenju dimnika, popravilu in vzdrževanju solarnih napeljav, pregledu in čiščenju žlebov, varovanju pri montaži strešnih oken, ipd.).

  

koda dolžina (mm) debelina (mm)

Ankro

517

 

Točkovno varovalo Punkto

Punkto

točkovno varovalo, stebriček

  

koda dolžina (mm) debelina (mm)

Punkto

500  

 

varovalni sistem z jekleno vrvjo Vivo

Vivo

varovalni sistem z jekleno vrvjo

 

Sistem Vivo se v kombinaciji s stebričkom uporablja na ravnih strehah in lahko tudi na strehah, pokritih s paneli. Prednosti točkovnih varoval za ravne strehe: Optimalna resitev za varno delo na ravnih strehah, tudi na velikih površinah. Z uporabo sistema varovalne tehnike se dela na ravni strehi lahko opravljajo brez pomoči košar, dvigal ali začasne konstrukcije. Varovalna tehnika ostane montirana na ravni strehi in se lahko koristi za naknadna dela, kot na primer pregleovanje ali čiščenje solarnih kolektorjev, zračnikov, svetlobnih kupol, klimatskih naprav in podobno). Sistem omogoča varno delo na višini in je certificiran za 4 osebe. Sistem je fleksibilen in zmanjšuje trenja oz. obremenitve podkonstrukcije.

 

Proizvajalec nudi podporo pri projektiranju, izračunu in izobraževanju.

 

Oznaka dolžina (mm) ø vrvi (mm)

VIVOKIT10

 

VIVOKIT15

 

VIVOKIT25

10 8
15 8
25 8

 

 

Potrebujete dodatne informacije ali ponudbo?

Naši strokovnjaki vam z veseljem priskočijo na pomoč.

 

Pošlji povpraševanje