Strešna okna Velux

Spustite svetlobo v vaš dom.

fant gleda skozi strešno okno v otroški sobi

Podjetje Velux se zahvaljujoč 80-letnim izkušnjam izdelave strešnih oken s ciljem nadgradnje bivalnih prostorov ponaša z visoko kvaliteto izdelkov in njihovo dolgo življenjsko dobo. Velux strešna okna različnih modelov se prilegajo tako ravnim kot tudi poševnim streham, starim ali novim, na voljo pa so tudi dodatki za strešna okna, kot so senčila in komarniki. Svojemu domu lahko optično povečate prostor z dodatno naravno svetlobo zahvaljujoč strešnim oknom, lahko pa mu dodate več prostora z vgradnjo strešnega balkona.

Strešna okna Velux ponujajo vrsto različnih rešitev za vsak tip prostora. Ponudba obsega strešna okna z zgornjim in sredinskim vpenjanjem, strešna okna z električnim odpiranjem ter strešne balkone.

 

dnevni prostor s tremi strešnimi okni, ki se odpirajo na balkon

 

5 razlogov, zakaj izbrati Velux strešna okna

Odlična osvetlitev prostorov
Strešna okna popolnoma spremenijo notranje prostore, saj jih preplavijo z močno dnevno svetlobo veliko bolje kot običajna okna. Z vrhunsko zasteklitvijo in tanjšimi okvirji v primerjavi z okni drugih blagovnih znamk vnesejo več svetlobe v vaš dom tako v poletnih kot tudi zimskih mesecih.

Prezračevanje bivalnih prostorov
Izboljšana kakovost zraka in prezračevanje sta cilja, za katera so bila zasnovana strešna okna Velux. Ustvarite sveže in poživljajoče okolje za delo in sprostitev, hkrati pa poskrbite tudi za težave, kot so odvajanje vlage – še posebej v prostorih, kot so kuhinje in kopalnice.

Energetska učinkovitost
Naravna svetloba skozi cel dan vam bo prihranila potrebo po prižiganju luči, hkrati pa so Velux ThermoTechnology okna opremljena z visokokakovostnimi izolacijskimi materiali, ki preprečujejo izgubo toplote. Za preprečevanje pregrevanja pa poskrbijo senčila, ki močno zmanjšajo vpad svetlobe v prostore.

Enostavna montaža
Velux strešna okna so enostavna za montažo in jih je mofoče popolnoma namestiti z notranje strani okenske vdolbine, zato vam ne bo treba najeti gradbenih odrov in druge gradbene opreme. Vsako okno je opremljeno z enostavnimi navodili, ki bodo pomagala pri sestavljanju okna.

Preprosto vzdrževanje
Okna so izdelana z dovršenimi postopki in z uporabo materialov visoke kakovosti, barvana in lakirana za zaščito pred umazanijo in vlago. Strešna okna Velux so tako zračna in zaščitena pred ostro sončno svetlobo in UV žarki, vse to pa jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Ne zahtevajo veliko vzdrževanja, priporočljivo pa je letno čiščenje.