Opečni strešniki Tondach

Kakovostna zaščita vašega doma združena z večno estetiko keramike.

opečni strešniki Tondach temne barve na vrstnih hišah

Opečni strešniki Tondach so sinonim za kakovost – ne glede na to, ali gre za novogradnjo, obnovitvena dela ali klasične zgodovinske spomenike, v široki paleti Tondach strešnikov se bo zagotovo našla prava rešitev.

 

Rešitev za vsako streho

Tondach opečni strešniki so priljubljena izbira na področju arhitekturnega oblikovanja, saj lahko z njimi krijete tako večje naklone kot tudi bolj ravne naklone strehe. Izgled opečne kritine je primeren za prefinjene in moderne stanovanjske objekte, klasične zgodovinske zgradbe ter spomenike, zahvaljujoč enotnemu videzu in dovršenemu dizajnu nove generacije Tondach opečne kritine.

 

rdeča streha podolgovate zgradbe iz ptičje perspektive

 

Poskrbite za kakovostno zaščito z opečno kritino

Streha je najbolj izpostavljen del stavbe in tudi prva obramba pred vremenskimi razmerami, zato si zasluži premišljeno investicijo v kvalitetne izdelke. Tondach opečni strešniki so izdelani iz naravnih materialov in se ponašajo z vrhunsko kakovostjo, pravilna izbira strešnikov in kakovostna konstrukcija objekta pa bosta zagotovila dolgo življenjsko dobo tako opečni kritini kot tudi stavbi.

 

Prednosti opečnih strešnikov Tondach

Opečna kritina nudi najboljšo zaščito pred vremenskimi vplivi in vlago, hkrati pa je trpežna in vzdržljiva. Barva strešnikov ne zbledi, zato bo vaša streha skozi dolgo življenjsko dobo ohranila svojo barvo. Tondach izbira sega od glaziranih, ravnih strešnikov, do tistih z bolj tradicionalnim izgledom in obliko.

Opečni strešniki Tondach so odličen izolator hrupa in so kot take primerne za urbana okolja, kjer vam bodo izboljšale bivalno udobje in tako polepšale vsakdan. Primarna sestava opečnega strešnika je iz gline in drugih naravnih materialov, zato so strešniki okolju prijazni in jih je mogoče reciklirati.

 

 

Najbolj priljubljeni opečni strešniki Tondach so:

  • Tondach bobrovec – preprost, klasičen vlečen strešnik, na voljo v različnih oblikah kot segmentni, koničasti, gotski, cerkveni, bombiran in bobrovec za stara mestna jedra.
  • Tondach Fidelio – eleganten strešnik razgibane oblike velikega formata, ki ga odlikuje harmoničnost, nevsiljivost in klasična lepota.
  • Tondach vlečeni zareznik – tradicionalni vlečeni strešnik pravilnih ravnih linij z dvema stranskima zarezama, ki oddaja domačnost in toplino.
  • Tondach zarezni bobrovec – tradicionalen zarezni vlečeni strešnik s profilirano površino za izboljšan odvod vode in optimalno zračenje.
  • Tondach Figaro Deluxe – eleganten opečni strešnik ravnih linij s stranskimi in čelnimi zarezami za odvajanje vode ter izboljšano funkcionalnostjo s pomičnim letvanjem.